Klinik Pakar Kulit Md Noh business logo picture

Klinik Pakar Kulit Md Noh

Reviewer profile

i have been use almost 1 year. jerawat aku time tu msahallah sampai tak cukup space. besar and sakit, nk jumpa orng pun malu. harga memang mahal sedikit tp berbaloi. ada sekali tu aku pergi kena dlm RM560. sbb amik 2 bulan punya ubat. tp monthly normally dlm RM350 mcm tu . aku dr kecik pernah berubat kat sini dulu tangan kena meriam , tgok saudara main meriam pastu terkena kat aku abis muka dgn tangan. berubat juga sini alhamdulillah x de kesan langsung weh. gambr aku bagi ni x de edit atau filter tau. ni kulit muka aku lepas baik. aku benti guna sbb nak kahwin. ubt yg aku makn tu x sesuai utk orng dah kawin sbb kesan nnti pada baby kalau aku pregnant. so aku benti produk dia dlm 1 year baru aku planning . korang kalau nk cuba ubt dia jgn mkn 3-4 bulan je. sekurang kurangnya 6-7 bulan . insyaalallah baik nnti.

by
Reviewer profile
Sabtu tu bella pergi check kulit ..doktor check kaw2 le..Punca dia rupanya aku alahan besi..pin tudung penyebab dia sebernanya..oh tidak! aku yg tak amik tau sebelum ni gatal pon sapu ubat rupanya diri ni tak dapat terima dan mulalah naik sampai ke muka...alhamdulillah lepas makan ubat,sapu krim,pembersih muka dari doktor kulit aku sihat balik..dan hilang tompok merah tu!
by