Klinik Pakar Kulit Md Noh business logo picture

Klinik Pakar Kulit Md Noh

Reviewer profile

I thought i had skin problems, my face cover with pimples & allergies,So i went see dr md noh, when he saw me , he ask me he need to see my hand, i feel weird , then he told me, his not worried abt my pimples, he worried i might had other bigger prob, he ask me to see specialist and do MRI & CT scan, I followed his advice, not knowing i had a serious problem, I had brain tumour & my tumour need to be remove immediately , i saw so many dr B4, none of them advise me or notice I might have other illnesses, I guess I should give him credit coz he not only a skin specialist and just to see skin he also care about his patients. That much I can tell about this dr. Who ever ask fr skin specialist , I would recommend him.

I had my brain surgery done 2012 & I’m very lucky, very healthy & grateful . Tq

by
Reviewer profile

Mahal tapi berkualiti. saya guna ubat product untk kulit wajah dimana badan saya mempunyai masalah hormone, jadi kulit wajah saya penuh jerawat yang besar dan scar yang banyak. sy berubat ke klinik dia sendiri dari buln 01.03.2017 sehingga sekarang. Alhamdulillah semakin pulih, dah cerah, jerawat pun x de. saya sangat berpuas hati walaupun hanya mahal sedikit tetapi berkualiti. kalau korang nak tau ubat kecantikan memang mahal, saya dah banyak pergi, tapi nak cari yang berkualiti susah. So sesiapa yang ada masalah kulit pergila jumpa dia. Berubat biar sembuh. jgn pakai sekejap dah berhenti. ubt utk kecantikan dan kulit memang mahal, saya tahu sebab bf saya doctor, cuma dia tak ada sijil utk bahagian kecantikan atau pakar kulit. so sy memang tau bab2 harga ni. Doktor Pakar Kulit Noh tak mahal mana pun, hanya mahal sedikit tetapi ubat dia tak pernah menyedihkan. Saya juga pesakit dia semasa umur saya 15 tahun (now 28 tahun) , seluruh kulit tangan terbakar terkena percikan meriam ketika bermain di kampung, Habis tangan mcm kulit terbakar, rambut serupa botak, dan kening terbakar hanya sepintas 5 saat benda tu berlalu. Saya berubat di Pakar Noh, hanya 3 bulan kulit saya kembali sepulihnya dan tiada kesan, Alhamdulillah. ini cerita bukan main main tau. So kalau korang rasa ubat dia mahal aku rasa salah kut. sbb ubat dia sangat bagus. kadang aku g kena 500, kadang 600, kadang 300. ikut pada ubat yg akuu amik. sebab kadang aku amik stock utk 2 bulan sbb tak nak pergi dua kali. korang boleh email aku la kalau nk tgok muka aku sebelum ni hingga sekarang. apa yang aku nk ckp ubat dia mmg berkesan. nemousmyra@yahoo.com

by