Dr. Adilah Ahmat business logo picture

Dr. Adilah Ahmat

Reviewer profile
Dr. Adilah Ahmat name dia. Cantik orangnya, tinggi pulak tu. Dr Adilah jugak salah sorang org penting dalam TAFF, ala program ivf tuk couple yg berpendapatan rm5k dan kebawah tu..founder dia isteri tengku mahkota pahang tu. Doktor ni kire memang specialist tuk infertility la kan..Dr. Adilah visiting doctor kat Pusrawi tapi untuk tiap petang selasa ngan kamis je.Ari2 lain dia banyak ada kat Pantai Medical Centre, Bangsar.
by
Reviewer profile
She was my 1st gynecology doctor I met and she was the one who diagnosed me with endometriosis back in 2011. I had a laparoscopic operation for my cyst performed by her and Dato' Dr Abdul Fahmi A. Karim. I still am an avid follower of her blog. You can contact and make an appointment with her nurse Salina.
by