Balai Polis Gemas business logo picture

Balai Polis Gemas


Background
Claim business

A police station is a building which serves to accommodate police officers and other members of staff. These buildings often contain offices and accommodation for personnel and vehicles, along with locker rooms, temporary holding cells and interview/interrogation rooms. In many countries, the commander of a police station is called a commissary.

Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

Assalamualaikum,

Boleh kita melayari daripada WhatsApp? Nama saya Mustaza bin Mustafa dan saya berumur 14 tahun dan dari pada No. 46 Kampung Kepis Tengah, 73100 Johol Kuala Pilah, Negeri Sembilan.

Ini kes serius, dan saya sekarang mencuba untuk mencari pertolongan sebelum kes ini terjadi. Pembunuh yang dicakap ialah salah satu ahli keluarga saya iaitu paikcik saya yang bernama, Muhammad Faizal bin Md Diah. Dia sekarang bersenjata dengan benda tajam dan salah satu itu ialah pisau. Sekarang ini, saya selamat di dalam bilik dengan ibu dan uwan tetapi, pakcik saya akan mencuba membunuh orang lain yang berada di dalaman kampung saya pada esok hari — dia bagi tahu...

* Sebenarnya, pakcik saya sudah sakit selama 3 tahun dan dia mungkin sakit mental dan itulah dia nak cuba membunuh sesuatu orang di alaman kampung saya. Kami tiada apa² untuk menyelamatkan diri sendiri dan perlu pertolongan secepat mungkin.

Tolong bagi pertolongan dan kalau ingin menegaskan kes ini, sila contact saya melalui WhatsApp supaya saya dapat bagi tahu bila masa pakcik saya membuat kes pembunuhan ini — KALAU terjadi, kemungkinan saya tidak pasti. Nama ibu saya ialah Zakiah binti Md Diah dan dia bekerja di Pejabat KEMAS Kuala Pilah.

No. WhatsApp: 60 17-210 2557

Terima Kasih,

Mustaza bin Mustafa.

by