Az-Zahrah Islamic Medical Centre business logo picture

Az-Zahrah Islamic Medical Centre

Reviewer profile
Terima kasih banyak kepada Dr Mashitah dan semua jururawat bertugas pada petang dan malam 19.8.2017. They have given me their best and professional service which had turned my birth experience to be one of the fondest memories. Kudos and keep it up.
by
Reviewer profile
Hari ni terasa nak share pengalaman bersalin di azzahrah bangi. Those yang tengah nak pilih antara annur bangi and azzahrah bangi i recommend azzahrah is the best. Dari staff di kaunter nurse yang handle kita di labor room and doktor semuanya sangat friendly sangat professional. Sebelum masuk labor ada ustazah datang bacakan doa untuk kita semoga dipermudahkan urusan bersalin. Dalam wad dan dalam labor room semua ayat alquran dipasang n doa2 ada kat tepi dinding utk mudahkan kita amalkan masa sakit. Setiap procedure yg dorang nak buat semua akan baca dlu doa nabi yunus. Dah selesai bersalin ustazah akan datang lagi dan bacakan doa untuk anak kita. Rasa tenang sangat bersalin disana. Bilik pun selesa dan luas even utk 2 org. And my doktor masa tu adalah dr mashita. Dia sangat soft masa handle nini haritu. Tq so much dr.
by