<

Y.Y. Ho & Lee, Kuala Lumpur

10 Reviews

Profile
Reviewer profile
3.6
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Y.Y. HO & LEE did a case WA-29NCC-5049-10/2016, Profit Paragon Sdn Bhd against ABD KARIM BIN ALI . The case was heard in mahkamah tinggi bankrapsi kl.
by
Reviewer profile
4.0
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Y.Y. HO & LEE did WA-12ANCVC-145-10/2016 case number, ZHEN YUAN TRADING CONSTRUCTION SDN BHD against BIDANG KEMUDI SDN BHD at the mahkamah tinggi bahagian sivil kl.
by
Reviewer profile
4.4
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Y.Y. HO & LEE telah mengendalikan kes no: 08-460-09/2016, YAP FAT dan 1 Lagi melawan SOUTHERN INVESTMENT BANK BHD/ SOUTHERN BANK BERHAD dan 1 Lagi di mahkamah persekutuan putrajaya.
by
Reviewer profile
4.0
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Y.Y. HO & LEE telah mengendalikan kes no: PA-12BC-1-09/2016, MOHD NORDIN BIN OTHMAN dan 2 Lagi melawan EARTHCARE ENVIRONMENT TECHNOLOGY SDN BHD di Mahkamah tinggi sivil georgetown.
by
Reviewer profile
3.2
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Y.Y. Ho & Lee, Kuala Lumpur have around four lawyers works in this firm . It is a large scale of reputable law firm in Kuala Lumpur.
by
Reviewer profile
3.4
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
The case number WA-33-362-06/2016 fought by ( Y.Y. HO & LEE ) for THEAN TEEN YEE against ( *Not Appointed ) for HADI IMRAN JOSEPH BIN ABDULLAH was heard in the mahkamah kl-bahagian keluarga.
by
Reviewer profile
4.0
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Y.Y. HO & LEE telah mengendalikan kes no: 22NCVC-611-11/2015, YONG KEE JOO @ LIM KING JOO melawan LIM PE LOOI di mahkamah tinggi bahagian sivil kl. Kes in berkaitan Writ Saman-Tuntutan Plaintif terhadap Defendan untuk suatu Injunksi sementara melarang Defendan daripada menjual dan/atau melupuskan dan/atau memberikan sebarang bebanan ke atas hartanah dipegang dibawah hakimilk induk yang dikenali sebagai HS(D) 199294, PT1154, Seksyen 7, Bandar Shah Alam, Daerah Petaling, Negeri Selangor beralamat di VG 46, Block N, Jalan Plumbum V7/V, Pusat Komersial, Seksyen 7, 4000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan sementara pelupusan tuntutan ini [A/D: 294 days] [F/D: 17.11.2015] [D/L: 16.08.2016][BP (vacated))](1)
by
Reviewer profile
3.6
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Y.Y. HO & LEE did 28NCC-559-11/2015 case number, Trancy Logistic (M) Sdn Bhd against MSET ENGINEERING CORPORATION SDN BHD at the mahkamah tinggi sivil shah alam. The case is related to Penggulungan Syarikat
by