SKYNET JOHOR BAHRU

177 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kurier paling bodo sekali..dr 10june sampai skrg 23june xdpt2..call operator jwb benda sme..kena tunggu turn hntr..dah la order dr shoppee..aku reject kang kesian seller..tp kang kalau brg xdpt duit shoppe dah release kt seller..haa mampuihhh la aku..bkn skit..beratus2 laa ngek..seller2 lain plesss jgn supportla kurier ni

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

peram barang terlalu lama. call office sekor pun xdee angkat. babi buat keje apa benda tah

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

worst service ever, kalau kosong star wujud aku bagi kosong je. bazir duit je pakai service ni.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
586394 review images

Kalau boleh bagi 0 bintang memang aku bagi 0 bintang. Tuhan je tahu betapa bodoh, lembab, servis paling taik dari Skynet Port Dickson ni. Barang dah sampai office PD dari 2 June sampai harini 14hb June masih peram dan bagi alasan minta tolong org seremban datang cover kepala taik la. 3 kali buat report dgn HQ masih tak berjalan jalan!!! Kalau boleh pergi ambik sendiri lama dah pergi ambik, masalahnya suami duduk dlm kem tak boleh keluar langsung. Bodoh punya skynet lembab taik! Daripada lembut hati cakap baik baik terus rasa nak maki je! Menyusahkan orang! Bayar mahal mahal servis ke parit! Makan taik banyak ke apa dorang ni?!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
586318 review images

Hari hari aku google skynet ni nk tau barang aku ada mana . Masalah brg dh smpai png 4 hari dh . Boleh peram barang aku smpai jd ayaq tuak dh pasaipa .. aiee sabaq jalah

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kena peram barang lama sangat ? Courier paling teruk

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Keep my item since 18/5 until Now.

by
Reviewer profile
2.4
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Brang dah sampai mrz 20hb tp sampai laaa tak bergerak..call tak angkat ...ape bofo kau bt kje setan

by