Pos Malaysia Damansara Damai

105 Comments

More Info
Reviewer profile
4.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

service penghantaran laju

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Staff pos paling pemalas,tiada disiplin langsung..dlm ofis selamba hisap rokok..brg dh dispacth out dr sri aman ke dabak dh 3 hr msih tiada update,bygkan brg2 penting didalam seperti ubat2..mmg tak berkat rezeki kitak orang berkerja..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

15 postage smpai hri ni xdk khbar berita

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

klu rase nak angkat call org susah, berhenti jer kerja tu, org lain bnyk lg nak kerja musim pkp ni, ni org call angkat letak balik pehal !!! hidup ni jgn menyusahkan org boleh tak !! angkat call pu. susah !

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

very very very terrible customer service... dissatisfied and disappointed.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
587260 review images

Aku nk post barang pom x boleh .. Sbb x smpai oi lagi .. kata post laju bgi la laju .. adoii ..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

146289017 boleh tolong cek ini sebab sudah 1 minggu

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hi nama i syaidatul najwa,,barang tak ada lagi ye sebab dah 4 hari dispatched out mpc temerloh and still tak ada sampai sekarang,,pls pls harap balas ya

by