3 Comments

More Info
Reviewer profile

Dr Zamzuri not only treat breast. He also solved my haemorrhoid problem. The procedure is relatively pain less, fast recover and important is it doesn't remove any tissue or muscle from my anus.

The value of experience is much worth than money. Hopefully I'll not visit the second time, but will recommend my friends to visit him.

by
Reviewer profile
Menurut Dr Zamzuri, masalah hernia ini tidak boleh dipandang ringan kerana jika lambat mendapatkan rawatan, ia boleh menyebabkan komplikasi yang mampu membawa maut. Hernia ialah benjolan tidak normal yang berlaku dari satu kaviti ke kaviti lain. Hernia yang paling sering ditemui ialah hernia inguinal yang muncul di kawasan sekitar ari-ari dan pangkal peha. Malah benjolan tersebut boleh besar sehingga ke bahagian kerandut kerana bahagian otot dinding kulit yang lemah terlalu besar.
by
Reviewer profile
Ramai tidak sedar mereka mempunyai Hernia (menghidap angin pasang) sehingga menjalankan pemeriksaan kesihatan disebabkan masalah lain. Ini disebabkan Hernia tidak menyebabkan simptom seperti sakit, jadi ramai tidak peka terhadap 'kehadirannya'.
by