Lucky Money Remittance Malaysia, Kota Raya Complex business logo picture

Lucky Money Remittance Malaysia, Kota Raya Complex


Background
Claim business
Lucky Money Remittance Malaysia is a Remittance providing service of Remittance.
Reviewer profile
5.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Love the services, the stuff is good. Just one suggestions that will benefits everyone who wants to send money, i hope that the management issue an caller machine to make it easy and convinient to everyone and to avoid crowded que
by
Reviewer profile
4.4
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
sebelum aku nak tukar duit tanya dulu dan buat perbandingan antara currency exchange yang lain. lagipun staff dekat baik dan cakap dengan elok.selepas buat perbandingan aku pilih sini sebab murah dari kedai yang lain,Nak simpulkan la di sini, semua tempat kadar tukaran duit asing tu tak sama. Kalau korang rajin tengok dan survey, sila lah. Tak rugi. Kalau duit memang banyak tu takpelah.
by