5 Reviews

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Won price

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Riyal oman

by
Reviewer profile
4.3
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
sebelum aku nak tukar duit tanya dulu dan buat perbandingan antara currency exchange yang lain. lagipun staff dekat baik dan cakap dengan elok.selepas buat perbandingan aku pilih sini sebab murah dari kedai yang lain,Nak simpulkan la di sini, semua tempat kadar tukaran duit asing tu tak sama. Kalau korang rajin tengok dan survey, sila lah. Tak rugi. Kalau duit memang banyak tu takpelah.
by
Reviewer profile
4.2
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
akhirnya di sini juga aku pilih untuk tukar mata wang sebab bln 1 tahun depan aku pergi ke thai so ak tuka2 cepat utk jimat kan rate. lagipun staff sini so friendly dan murah berbanding dengan kat lain.
by
Reviewer profile
3.7
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Lucky Money Changer, Kuantan Parade is a money changer, pertukaran wang asing that legal and obtained operating license from BNM
by