LITTLE CALIPHS MUTIARA DAMANSARA business logo picture

LITTLE CALIPHS MUTIARA DAMANSARA


Background
Claim business

LITTLE CALIPHS MUTIARA DAMANSARA is a Islamic Preschool Centre and the Person in Charge is Puan Hajjah Zamzam Khirani. Call 03-77311291 to learn more about them.

Reviewer profile
4.8
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Availability

very good

by
Reviewer profile
3.4
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Availability
kimy takde pengalaman pasal little caliph ni..tapi nak bercerita.. last 2 days, kimy ada jenguk Little Caliph kat Kota Kemuning..Almost fell in love with the condition of the kindy, the programme, the books, the kids..semua ceria ajekkk..Itu petanda baik sebab kanak2 happy duduk kat kindy..kat K kemuning ada Day Care, one of my criteria.. Yg sedihnye, they are moving out from the Semi D..sebab neighbour bantah..Neighbour lahanat tuh bantah since they put up 'Islamic Kindergarten'...Kalau Qdees & Smart Reader shure dorang tak bantah lah..So they will move out starting january..Skang tgh dapatkan lesen utk pindah ke Cornet lot, itupon belum approve lagik..last option is shop lot..bertambah sedih kimy dengar.. They have fight , the principal turun naik mbsa..but the ADUN (bangsa sana gak), asked the principal back, why can't u move out?...Kalau ADUN tuh ckp kat kimy, Kimy akan straight ckp kat dia, why can't I stay??This is my country, TANAH MELAYU!!!!Jgn cuba nak test...hahaha..tarasa emo disini.. Walaupon Kimy tak hantar anak kimy kat situ (tapi kalau dorang stay, mmg Kimy akan consider utk hantar!!)..i will support their Jihad, insya allah... Ya allah permudahkanlah urusan mereka, amin!!
by