GDEX Tawau business logo picture

GDEX Tawau


Background
Claim business

Service /Price Details

Services Charges for Parcel :

Weight (KG) Penisular Malaysia (RM) Sabah & Sarawak (RM)
0.5 15.48 21.96
1.0 15.48 21.96
2.0 18.09 41.30
3.0 20.71 60.65
4.0 23.32 79.99
5.0 25.94 99.34
6.0 28.55 118.68
7.0 31.17 138.02
8.0 33.78 157.37
9.0 36.40 176.71
10.0 39.01 196.06


*6% Government Tax, 15% Security & Fuel Surcharge and 20% Handling Charge included.

 

Services Charges for Document :

Weight (KG) Penisular Malaysia (RM) Sabah & Sarawak (RM)
0.5 10.35 19.34
1.0 15.57 32.30
2.0 36.43 58.21
3.0 36.43 84.13
4.0 46.87 110.04
5.0 57.30 135.95
6.0 67.73 161.86
7.0 78.16 187.78
8.0 88.59 213.69
9.0 99.03 239.60
10.0 109.46 265.51

*6% Government Tax, 15% Security & Fuel Surcharge and 20% Handling Charge included.

 

Other Services:

  • Domestic Express Carrier
  • International Express Carrier
  • Customized Logistics Solutions
  • Logistics Services
  • Echanced Liability Coverage
  • GDEX Prepaid
Reviewer profile
1.6
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa korang tak inform atau bagitahu apa2 kalau barang dah sampai ye ? Kami ni call dan tetap menunggu la jugak . Sangat2 sedih dengan perhidmatan gdex di muadzam shah . Sangat2 tak bertimbang rasa . Barang saya beli dr lazada dah 7 kali macam ni . Dah 3/4 minggu korang simpan kat kedai tu . At least bertanggungjawab la bagitahu . Harap lazada lepas ni tak guna lagi perhidmatan gdex . Tak bagi notice barang sampai dan tak call . Terima kasih gdex

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Knapa gdex baling ni teruk sgt, suka simpn brg org lama2 dh dkt 2mnggu brg xhntar2 lg. Teruk betl gdex ni

by