GDEX Sri Aman

140 Reviews

More Info
Reviewer profile
4.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Servis okay, saya ambik barang kat kedai, ada org tlg angkat brg prgi motor, cuma lama tunggu brg dari kuching

by
Reviewer profile
3.5
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Overall okay, tapi lama sangat tunggu.

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hari hujan pon antar barang aku servis bagus dulu aku pakai Abx tunggu kat rumah pon tak sampai dua minggu

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang xsampai2.pah ceroh

by
Reviewer profile
1.6
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa korang tak inform atau bagitahu apa2 kalau barang dah sampai ye ? Kami ni call dan tetap menunggu la jugak . Sangat2 sedih dengan perhidmatan gdex di muadzam shah . Sangat2 tak bertimbang rasa . Barang saya beli dr lazada dah 7 kali macam ni . Dah 3/4 minggu korang simpan kat kedai tu . At least bertanggungjawab la bagitahu . Harap lazada lepas ni tak guna lagi perhidmatan gdex . Tak bagi notice barang sampai dan tak call . Terima kasih gdex

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

The worst service ever! Gdex setiu...! Da org pakai service u and pay for the some amount for ur service and yet u asked ur customer to collect the parcel kat luar jalan besar dengan alasan gdex setiu hanya hantar sampai skolah bukit nenas jea dan x masuk kawasan dalam kg... Apa bodoh nya!! Habis customer u charge atas dasar apa...! Service sampah!!!

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

agen gdex baru…

by
Reviewer profile
4.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Penghantaran ok je, taklah lambat sangat, mungkin mereka sibuk kerje, respect

by