GDEX Semporna

211 Comments

More Info
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

GOOD SERVICE

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Good services.. Front desk staff friendly

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Address not found terus peram tak buat next day attempt hantar. Tak cekap lagi bab cari alamat walhal kurier lain elok je jumpa even kurier baru. Tolong train budak2 despatch biar cekap bab cari rumah penerima ni.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

service delivery

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Gdex tanah merah kelantan..servis sgt mngecewakan.barang tidak di hantar ke rumah tapi suruh customer ambil sndiri di cawangan.pekerja juga tidak mesra pelanggan apabila berurusan.sangat2 teruk dan kurang sopan.harap tidak berulang slps ini.

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Great service.. Picked up on time.. Keep me informed at each stage and delivered securely and on time

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Apa pasal lu orang manyak malas mau kerja,kalau tak suka kerja jangan jadi itu rider delivery lah, semua masalah barang manyak lambat mari

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Gdex Team kerja tu biar amanah,komited,cepat dan betul

by