Gdex MBE Eco Botanic

208 Comments

More Info
Reviewer profile
1.4
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584688 review images

Aku tunggu hari ini ada kena call atau tidak. Barang aku sdh smpai bfort hari jumaat (19hb 2) tu lagi tp belum ada call. No. Telefon ada ja d bungkusan tu. Sdh la cuti CNY lmbt smpai. Brg smpi kna lengah2kn lg. Barang org tu.. tolong amanah la. Beaufort-Sipitang dekat sja boss,, spatutnya lpas cuti mcm ni, open delivery la sbtu ahad.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Klw mo buat yng terbaik, jaga bagus2 smua tu pekerja gdex, jgn smua makan gaji sja. Customer datang untuk ambil package ja, layan la bgus2, x pya tu gaya cm pemalas, minta tip? Fck u la, smua pekerja cm sial. Lambat, x angkt fon, x pndai call. Buat apa ni sistem gdex ni? Jgn bgi excuse sbb tempat kecil kh apa itu urusan bos kamu.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584581 review images

Beaufort-sipitang tidak jauh arr busku.. brpa hari mau out of delivery???

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Lori dipandu laju di taman perumahan taman perwira..bahaya bagi kanak-kanak di tepi jalan

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang Sye blm Smpai lgi MY30148941720

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kalau alamat barang tu di papar,gdex beaufort mau hantar tu barang macam mna aa? Kna call ka dlu tu empunya barang? Kaa ada cawangan gdex juga d area papar and dorang hntar seja d sna?

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Apa masalah GDex Kota Marudu ni? Org call2 nda dpt dapat, tapi bila sambut trus dya kasi mati, tidak jawab apa2 lagi tu, apa masalah kamu ? Aku mau barang ku seja bah, kalau kamu nda boleh deliver disini, aku boleh ambik sendiri, ndak kan aku di kasi biar tempat kamu barang ku tu, bukan kamu punya tu.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Driver biadap,nk marah marah tak tentu pasal. Call lah dulu bila dh smpai,kita kadang ni buat keje tak dgr org nk hantar brg. So far j&t dgn gdex yg prob. Tolong lah fix kn masalah korang ni

by