GDEX Kudat business logo picture

GDEX Kudat


Background
Claim business

Service /Price Details

Services Charges for Parcel :

Weight (KG) Penisular Malaysia (RM) Sabah & Sarawak (RM)
0.5 15.48 21.96
1.0 15.48 21.96
2.0 18.09 41.30
3.0 20.71 60.65
4.0 23.32 79.99
5.0 25.94 99.34
6.0 28.55 118.68
7.0 31.17 138.02
8.0 33.78 157.37
9.0 36.40 176.71
10.0 39.01 196.06


*6% Government Tax, 15% Security & Fuel Surcharge and 20% Handling Charge included.

 

Services Charges for Document :

Weight (KG) Penisular Malaysia (RM) Sabah & Sarawak (RM)
0.5 10.35 19.34
1.0 15.57 32.30
2.0 36.43 58.21
3.0 36.43 84.13
4.0 46.87 110.04
5.0 57.30 135.95
6.0 67.73 161.86
7.0 78.16 187.78
8.0 88.59 213.69
9.0 99.03 239.60
10.0 109.46 265.51

*6% Government Tax, 15% Security & Fuel Surcharge and 20% Handling Charge included.

 

Other Services:

  • Domestic Express Carrier
  • International Express Carrier
  • Customized Logistics Solutions
  • Logistics Services
  • Echanced Liability Coverage
  • GDEX Prepaid
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hello. just for inform. minta pos barang sampai ke rumah. sender selalu call minta ambil barang dekat drop point mana² atas alasan hanya satu barang dalam kg or area tu. saya pun bayar kurier mahal, tak pernah pulak minta tumpang hantar kan barang for free ke apa. minta hantar barang sampai rumah. tq

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kalau alamat barang tu di papar,gdex beaufort mau hantar tu barang macam mna aa? Kna call ka dlu tu empunya barang? Kaa ada cawangan gdex juga d area papar and dorang hntar seja d sna?

by