GDEX Kota Samarahan

224 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

kenapa courier delivery partner kamu MUHAMMAD HAFIZT BIN HASMI hantar parcle saya ke lain penama??takkan tak baca nama dan alamat penerima?? saya tak kenal siapa MASRIN..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang xsampai tgu dh 3 Hari.. senyap je barang Mahal kalau stakat 50hinggit xpe ni 1k pye brng...kenapa lambat sgt

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sender yang sangat sangat baik hati dan amanahhh gila!!! Salutee ahh dia bleh sabarrr jee nk hntar brg saya wlupun sya takdak kt rumah . Dia hntar pi tmpat kerja . Sangat sangatt puasss hatii dngn encik tu

by
Reviewer profile
1.5
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Alasan tidak dapat hantar sebab luar kawasan.gdex mersing hv big problem if not hv custumer in the future.dapat staf pemalas.tugas utk hantar barang,dah di bayar..ni last guna gdex.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

boleh cek no tracking sy tk

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Customer service is very bad. The worker is so rude. I will not choose this courier again, not until the worker is replaced. I called 0143909599 but the answer is very rude and unprofessional. If he is not responsible then why put the number on samarahan gdex website. He can find another job really if he does not want this job. My parcel has been inbound for 4 days? Harap pihak atasan atau centre gdex maklum atas servis pelanggan gdex kota samarahan yang sangat teruk dan terus tukar pekerja. Thank you

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Biadap betul pergi mcm ni

Sedp mulut je kau CKP mcm tu kau tu kerja kalau tk ada kje ngis nanti

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenape bagi alasan tak jumpa cari alamat rumah..dah 2 kali guna gd 2x benda sama jadi

by