GDEX Jerteh

208 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Address not found terus peram tak buat next day attempt hantar. Tak cekap lagi bab cari alamat walhal kurier lain elok je jumpa even kurier baru. Tolong train budak2 despatch biar cekap bab cari rumah penerima ni.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

service delivery

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Gdex tanah merah kelantan..servis sgt mngecewakan.barang tidak di hantar ke rumah tapi suruh customer ambil sndiri di cawangan.pekerja juga tidak mesra pelanggan apabila berurusan.sangat2 teruk dan kurang sopan.harap tidak berulang slps ini.

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Great service.. Picked up on time.. Keep me informed at each stage and delivered securely and on time

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Apa pasal lu orang manyak malas mau kerja,kalau tak suka kerja jangan jadi itu rider delivery lah, semua masalah barang manyak lambat mari

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Gdex Team kerja tu biar amanah,komited,cepat dan betul

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Team delivery Gdex Ampang pemalas & tak commited pada kerja. Banyak barang customer delay dri hari sepatutnya terima barang.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

The delivery team was Poor attitude service and not punctual and manipulate delivery status to customer on item tracking.Team & Item haven’t reach at client residence and simply put status “UNSUCCESSFULLY DELIVER,CLIENT NOT PRESENT,SORRY CARD DROP” and the team actually no show at all the all day for deliver the parcel instead lying to customer.

by