2 Comments

More Info
Reviewer profile
3.9
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Assalamualaikum semua...Saya berkesempatan 3 kali consultation dengan dr.zalina berkenaan fibroid dan cyst. Saya suka Dr. Zalina sebab Dr bagi penerangan jelas dan advise solution yang terbaik. Dr buat saya rase selamat dan yakin untuk buat rawatan. Staff Dr, Wawa pun sangat membantu dan baik...Semoga Allah rahmati dan permudahkan urusan Dr dan staff semua..Aamiin...

by
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
so kami minta refer pada doktor lain..iaitu Dr Zalina..bila kami jumpa doktor tu..dia pun scan perut aku cam biase..dan tengok aku nyer rekod bersalin..terus dia cakap.."awak nak tak saya check (seluk)?"..just nak tau dah buka ke kat bawah tu..aku pun ok je..angguk2..bila dia seluk "dh 4 cm awak ni..kena warded dah"..aku ingat nak tangguh dulu sebab nak balik rumah ..amik baju anak2 ..tapi lepas kami wat CTG..Dr Zalina advise aku kena masuk wad petang tu jugak..
by