<

Dr. Raja Juhaidah Raja Abdullah

2 Comments

Info
Reviewer profile
4.5
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

The best gynae

by
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Mula-mula jumpa doktor ni macam garang. Dalam bilik dia ada gambar suami dia dekat dinding. Tapi bila dah lama-lama jumpa, rupanya friendly & kelakar doktor ni. Bapak ingat lagi masa tengah scan satu hari tu, bapak tanya doktor. Satu hal yang best jumpa doktor ni adalah advice dia memang power. Jumpa dia tak ada nak lengah-lengah masa. Semuanya cepat dan tepat. So bapak biasa suruh ibu kau preparekan soalan-soalan sebelum jumpa doktor. Senang terus tanya.Satu lagi yang power, adalah mesin scanner dia. Dia boleh scan 3D.

by