1 Comments

More Info
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Gynae yang saya refer is Dr. Fauziah. Dr Fauziah ni memang macam "gorang pisang panas" dekat Ampang Puteri. Memang sape yang dah familiar with AP, memang they will go for Dr. Fauziah. alau korang nak kenal, this is Dr Fauziah. She's so motherly. Seriously. Betul apa yang saya baca review sebelum saya bersalin aritu. Semua orang puji the way she handles you in the labour room. She's so "tenang" so korang memang tak akan rasa gelabah la. I salute you Dr.
by