Dr. Asmah Yun Mat Sidek

1 Reviews

More Info
Reviewer profile
4.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
.Nama doktor tu doktor Asmah yun..serius doktor ni memang sangat busy...Aku pun pilih dia sebab kazen husband aku yg recommend dia..tiap kali appointment dia, kena cas RM 110..tak termasuk kalau ada ambil ubat / vitamin ke.. Sepanjang pregnancy macam2 aku alami,,.Morning sickness yang teruk masa 1st trimester, then asyik nak terkencing tiap 5 minit sampai rasa nak duduk terus dalam toilet je.plg worst bila waktu malam sebab aku mcm zombie nak ke bilik air... Nasib baik aku x kena any infection yg melibatkan urine...Tp masa aku mengandung 7 bulan, aku kena buat minor operation sebab kelenjar darah kat bahagian alat sulit pecah (bartholine gland).Ada byk darah beku sebab saluran darah pecah. Doktor cakap sebab baby da start bg tekanan kat bahagian bawah tu
by