DHL Teluk Intan

62 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

DHL SIBU SELALU PERAP BARANG SAMPAI 1 - 2 MINGGU. PLEASE LA... X CKUP PKERJA, IKLANKN PNGAMBILAN PKERJA.

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very friendly staff

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Lama nya hampir 2 minggu tunggu barang saya jnt is better than dhl walaupun tak berhati2 at least cpat 4 hari dah sampai sarawak

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Pihak DHL masih tidur ka apa masalah barang kamu perap mcm kura2 la service kamu menyakitkan hati sdh la barang lama tunggu sebelum raya lagi .. buat la kerja baik2 jgn malas

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

kenapa dapat 1 barang padahal 2 barang...1 lg xdapat tp ckap dah dapat

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Dhl skg mmg ada masalah ka ?? Barang sy yg d kl maw brapaa lama suda bjeruk d sana tidak pandai kena hantar p sabah ..yg barang 1 lg d sabah suda tp x tao sy ambil brapaa lama tu masa maw hantar p Beaufort ..dhl ada masalah apaa skg?? Slalu laju jak ..tiba2 pulaa lambat . Haih

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

barang sy stuck kat KK, pilih DHL fikir laju utk pnghntrn tp bole pula dia stuck kat sana.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang sy dh 2minggu lebih xsmpai²asal lmbt sngt parcel sy dekat tawau berapa Jam je pun tawau ke semporna teruk btul lh

by