City-Link Sungkai

102 Comments

Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

janji pun tipu.. cakap nak hantar harini.....tak nampak pun lagi ni....yg nak kena marah bukan dia.. tapi kami le.. sebab tak pandai kejar dia... sikit pun tak rasa bersalah tipu org...

by
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Lambat

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

memang citilink lembab gila sekarang ni. bosan lah

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang aku mana...cek d sistem sdh sampai tp xde kol pn...klu barang dh sampai sepatutnya kol lh...supya org pun tau nak pg ambil barang

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

mana barang aku ni dah seminggu tak sampai2 lagi...call tak dapat...no tel tak cukup pulak ni....adoiiii la service cam hampeh

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

So far aku tgk citilink paling teruk service dia. Kalau post laju, even rumah flat pun dorg naik tangga tau hantar brg. Ni brg tak sampai ruma, takde ketuk pintu, tau² brg dah kt office. Pastu record kata dah call owner tak jwb, padahal brg mmg tak sampai rumah lagi, rumah sentiasa ada org pn takde received apa²!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink bandar sri Damansara ni teruklah duk received barang POS lama² Tak delivered pengalamat

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink bandar sri damansara paling teruk service penghantaran barang pos.

4/6/19 sepatutnya barang dh hantarke pengalamat brg yg di pos n ari ni pn dh masuk 12hari puhhhh lembap gila.

by