City-Link Maran

212 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Dah menyampah dengan citylink sp ni.setiap kali jadi macam ni.Punya lama stuck sampai barang lost.bebulan lepas tu ,ada 1 parcel pulak sangkut sebulan ,bila dah sampai ,sekali barang yg lost pun sampai jugak.aduhhh..

Ni dah hampir sebulan stuck kat Sp.kalau barang idup ,dah 7 kali kenduri arwah ni

 

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

service teruk sangat,barang silap hantar alamat.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sevice sangat teruk..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

barang tak sampai lagi transit lama sangat service lambat sangat

call tapi tak angkat nk tahu status barang

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Service teruk.lmbat..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

kalau xmampu perform, jgn buat bisness.. kebas duit shipping, tp brg peram sampai masam.. guna kuasa kroni nk dptkan bisnes, sbb tu xboleh nk perform

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

22/9 - smpai skrang x smpaix2..lagi pastu dah smpai skudai hri nie pun x htr tggu esok lak 27/9..knapa lah lambat sngt..6 hari termasuk esok 27/9..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

mana barang sy, tak smpai2 lgi,dh smpai teluk intan lama2 sangt kenapa

by