City-Link Jitra

171 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink maran knape brg sya lambat sampai. Bila saya call jawab mcam org nk ajak gaduh. Molek sikit perangai buat kerja tu molek sikit. Serabut otok sungguh

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink brang sya knape x smpai lgi dh seminggu dduk kt citylink maran tu. X reti buat kje ke ape?

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Ni rating citylink sp dan semua staff

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink (sinthamby a/l muniandy) mana brg aku... Dlm info melalui tracking no... Brg sudah serah pada 8/8/2020 6,43pm. Mana brg.. Hang serah pd sapa.... Service teruk... Call tak berjawap. ... Staff kt citylink sp ni semuanya kena pecat... Klu tak lingkup co...

.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink oit.. Hampa nak peram barang aku sampai bila ha... Adoiiiii.

by
Reviewer profile
1.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang yang saye pos dari batu caves ke gambang dah seminggu dok tak sampai2 lagi kat tangan tuannye..orang punya la tunggu dari pagi sampai ke petang..bila dah call katanya barang dah kuar.bangak kali dah barang kuar.tapi mane!!!

by
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sistem tak update, barang dah masuk 2 minggu lebh tak sampai2 lg, call dah bnyk kali.. Tak tahu apa masalah dorg ni.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Why I haven't received the parcel yesterday but in the system update delivered?

by