<

City-Link Jitra

96 Comments

Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

So far aku tgk citilink paling teruk service dia. Kalau post laju, even rumah flat pun dorg naik tangga tau hantar brg. Ni brg tak sampai ruma, takde ketuk pintu, tau² brg dah kt office. Pastu record kata dah call owner tak jwb, padahal brg mmg tak sampai rumah lagi, rumah sentiasa ada org pn takde received apa²!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink bandar sri Damansara ni teruklah duk received barang POS lama² Tak delivered pengalamat

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink bandar sri damansara paling teruk service penghantaran barang pos.

4/6/19 sepatutnya barang dh hantarke pengalamat brg yg di pos n ari ni pn dh masuk 12hari puhhhh lembap gila.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

service mcm bangsat

by
Reviewer profile
1.6
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

very bad courier, items never reached. i have experienced to have to pick up from their office every time the items delivered. What is the mean of courier service? Bullshit excuses to save cost of not sending.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

citylink im lembab...brang smpai im kuantan jumaat...selasa xsmpai lg gambang...alasan barang tak tahu duk mna...bnda bengap

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Cawangan sungkai memang slow.. Suka peram barang

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

such a bad service i have ever meet, they said dont know my house, but i already write the address. What!!!!!! Dont use city link again!!!!!!!!! say no@!!!!!!

by