ABX Express

732 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

shoope pun banggang teruk juga langsung tda keselamatan kepada pembeli.. sudah lah banyak penipu dekat seller2 shopee ni .. lepas tu shopee nak lepas tangan je ,lepas tarikh barang auto receive apa tu , barang sudah lah tak ori daripada seller penipu2 ni shopee pun tutup sebelah mata je ,asyik scam je menang ., babi btl sudah lah payah btl nak cari duit , courier ni pun sama bila smpi kita tak terima kata kan lah tak terima ni dorng letak status delivered ..da lah kena seller penipu lepas tu kena lagi penghantaran pun penipu.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

teruk ! servis mcm haram ! barang xsmpai

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Abx express kuala kangsar ni tukar pegi mana? Cari kat Alamat lama tak jumpa pun. Call tak angkat. Hari ni buka office ke tak?

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Knpa service macam tahi. 3 hari parcel out for delivery.smpai sekarang tak smpai kat tgn saya

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Service teruk..balik² Tanya mana location sbb bukan org keningau tida pandai mengasih Tau..susah sangat kah bagi Tau kamu punya location .?? Mesti kah customer cari sndri location kamu d google/maps..? Nda buli kah kamu memudahkan cust apa lagi yg bukan org keningau mcm Sy ni..bagitau location pun payah betul..basug punya staff..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

worst courier ever

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

kau nak peram barang sekecil2 alam aku tu berapa lama? tak reti bergerak ke ? buat kerja tu cuba cepat, sehari dua boleh terima lagi. malas buat kerja ke ?

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

abx or kex is terrible..always cause trouble to customer!!!

by