<

ABX Express

99 Comments

Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Servis paling teruk..penipu..Bodoh bangang!! Konsep beli brg online adalah memudahkn pelanggan dr keluar shopping..Barang kita sampai, kita dpt mesej..kena gi collect kat tempat dia...Baik aku keluar gi shopping..! Big liar..kata da cal tp x angkat sbb tu brg x leh dihtr ke alamat dan perlu diambil sendiri..sedgkan kita byr servis delivery...wahai peniaga2 online..elaklah guna servis ni...!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Bad courier service.

Should be banned from doing business in Malaysia.

Menyusahkan orang.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

courier paling teruk kat malaysia. Out on courier delivery, Waiting for collection at ABX office, Out on courier delivery, Waiting for collection at ABX office... dah berapa hari update mcm tu..sampai kiamat mungkin. dah sanggup terima barang tak nak hantar pulak.. ni memang last aku guna ABX CELAKA ni. boikot

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

samalaaaaaa ...lama wei brg nak smpai.. pe punye service la gni. nk simpan lama2 brg org buat peeee oiiii

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang aku sampai 17.5 skrg 17.6 korang nkk hanta bila? Barang aku order tu nk guna sgt and now korg peram...ingt ni pekasam ke? Please la hanta tg piandang dgn bagan serai x jauh pun

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

servis bangsat sgt abx kota bharu ni.. 25 May hold di ofis, ari ni 12 Jun barang still kat ofis kb.. wtf

by
Reviewer profile
2.4
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Teruknya abx dungun ni..brg dh lme smp kat abx tp kat kta ni xsmp2 lg..dri 25.5 brg dh smp..tp skrg dh 4.6..nk raya dh esk brg hold lg..nk peram bpe lme la brg ni..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

aku pun bengang barang dah sampai offc depa 2 hari...dah tapi xsampai lagi kat aku ...call xpernah nak angkat....teruk sungguh servis depa nie...

by