ABX Express TEMERLOH (XTH)

667 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hello barang bila nak sampai. Kalau boleh ambil direct di mana. Barang nak pakai urgent

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
596584 review images

3x tak sampai2. Barang lain dari abx lewat order dah sampai. Ini 1 barang deluan order 3x tak sampai2. Call saya sekarang. Barang saya bole direct ambil dekat office kamu.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Apa pasal peram kat operation centre Kluang lama sangat, barang dah lama sampai kat operation centre Kluang kenapa deliver lagi kat customer....berapa lama nak peram kat situ....makan gaji buta ke apa?

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tolong jangan ulang kesilapan sama...hantr brg as fast as you guys can . Kdg org nk guna barang urgent tp sbbkn korg melmbt iikan , org jd kecewa n tk percaya korg . Kerja biar ikhlas . Parcel tu amanah org dekt korg . Tolong hantar cepat :')

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

record tulis dah delivery tapi barang tak ada. apa masalah courier abx ni haaaaa... tak hantar, jangan kata dah hantar la. whatsapp bagitahu elok2, hujan lebat tak dapat hantar hari ni. itu pun nak kena ajar ke???!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang sy x sampai ditangan sy. Dlm sistem brg dh diterima!!!!!!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang belum diterima...barang sepatutnya di terima pada 11hb....

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Bila barang saya dihantar?cakap harini?

by