ABX Express TEBRAU HUB CENTER

572 Comments

More Info
Reviewer profile
0.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

berapa lama nak pegang parcel tu dalam sistem 26/11 succesful delivered tapi barang tak sampai pun lagi

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

abx setiu bad service .. check dalam sistem 26/11/2020 dh succesfully delivered tapi barang belum sampai lagi .. harini dah masuk 28/11/2020 sampai bila nak pegang parcel tu ??

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

MY2031959246759 blm smpai . Kenapa abx hold . 2 minggu sdh ni

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

MY201297435371E

Mana aku punya parcel...da 2 kali fail...0194836069

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Scam barang orang Abx Express ni .. nanti barang² korang tetiba ghaib !!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang belum terima lagi tapi kt tracking dah success delivery ?!! WHATT ??? abx hantar barang aku dekat rumah dia ke ? Hmm..siapa nak sedekah barang boleh guna servis abx ya !

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Knpa alamat saya slh? Xlogik lngsung

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenpa alamat salah? Saya sllu jer bli brng ok jer smpai...Tpi nii dh la lambat

by