ABX EXPRESS Sandakan

502 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

bad service.. dah 4 hari duk peramm.. xreti nk delivery.. baek pakai jnt.. pos hrini esk dh smpaiii.... yg shopee pon knapa la kerjasama ngn abx. sllu pkai cj cntury cpt lggg dy abxx

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

aduh..dah la tukar nombor tak update lagi..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barangg saya x sampaii² so mcm mana ni,,,chek dkt tracking abx tengok dh hntr,,tpi x der sampai dkt tangan saya punn ,,hilang mcm tu jeee,alamatt no fon dh betulll,,,asl x call kalauu x tauu,,call laa,,bnda dh ad depan mata,,,haihhhh,,demo x knl bareyy abx

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Berape lama la sy nk kena tuggu brg sampai asyik route scan jer.. memang perap lama2 ke baru nk hantar...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582376 review images

Abx sgt sampah. Brg i hilang. Alamat dah betul.klau xboleh buat kerja dengan betul xpyh mujudkan abx la. Sampah. Brg tls delivery. Mna brg i xdpt2.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582372 review images

waste MY time and money ,shopee say shipment delivered ,but i never get MY item so bad too bad puii

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582371 review images

WTF where is MY item say is shipment deliveredbut i almost dont get anything

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582365 review images

Memang xda delivery dah ke abx..bca rview abx muar mmng xmuaskn..

Nk bt gift hdiah pn xjdi lama sgt.. ingt dpt dlvry awl sempt bg gift..tp ke sudah hri2 cek xbgrk ke mna

Speechless..

by