KEX Express Sandakan

771 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kuli kmu nda mngcall atau mnchat kalau barang sda smpai teruk betul punya pekerja

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

good

by
Reviewer profile
4.6
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
605602 review images

I need it urgently. It hasn’t been delivered since the 19th.

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Setakat ni ABX tak pernah lagi mengecewakan bagi saya area TELUPID. Walaupun parcel dari luar negara, parcel sampai lebih awal daripada tarikh yang dijangkakan. Recomended

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
605385 review images

barang ku 2 hari sdh out of delivery belum sampai2 lgi. lembab nya service kamu

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Teruklah courier service ABX Express! Barang dihantar just buang saja kat lantai walaupun ada contact penerima kat label. Apahal tak call penerima aje? Dah salah hantar pun!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
605140 review images

Staff tlg bekerja sebagai pekerja bkn dok bercinta dgn laki org.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

memang teruk! Brp kali dah call , kalau tak nak kerja, jangan la kerja! Ni simpan barang org lama2, lepas tu menipu pulak cakap tak ada kt rumah!

by