ABX Express RAWANG (XRW)

680 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

PARCEL OUT OF DELIVERY SINCE 5/8 BUT UNTIL NOW I DIDN'T GET IT... WHERE IS MY PARCEL

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Bad service, parcel has been delivered 3/8/2022 jam 4.18pm. tetapi barang Belum diterima. Check punya check parcel dihantar Salah alamat ke Labuan.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Mmg jenis antar brng tk call or wasap ke smpi slh antr kt umh org lain??aku pon kaurier jgk tk thu tmpt aku call bkn main letak!!!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hi ABX sandakan,bila parcel Sy kena hantar ni ya?..kalau boleh minta no rider yg hantar parcel Sy tu..No Tracking ( LZXLA0005156957)..Kalau boleh minta no rider yg hantar parcel Sy ni.Sebab dh call office ckp yg brg dh keluar..Tapi takde pun call Dan xsampai lg Dr pagi td...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Boleh cepat sikit dak hantaq tuu , aku bukan duk korea haih

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
597580 review images

tolong hntar barang saya... urgent!!!!!!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
597565 review images

parcel saya masih belum sampai..kata nya tak dapat hubungi nombor telefon saya.. tapi tak ada pun yang call saya.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
597317 review images

parcell saya masih belum sampai. saya menggunakan alamat pejabat dan menurut sistem parcel sudah di hantar pada 14 julai 2022 ... tapi sehingga hari ini 21 julai 2022 saya masih belum menerima parcel saya. abx kota marudu tolob buat sesuatu. kenapa barang saya masih belum dihantar. kalau tidak boleh hantar tolong massage atau whatsapp ke nombor saya supaya saya boleh tuntut sendiri tracking number parcel saya MY221700917172F.

by