ABX Express RAWANG (XRW) business logo picture

ABX Express RAWANG (XRW)


Background
Claim business

We specialise in domestic last mile delivery, adding value to client’s products and services and we also actively put in resources to make our operations platform stronger, creating real value for our staff and clients.


Service /Price Details

 

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

 

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

WEIGHT

 

 

 

 

0.5

10.00

16.00

16.00

25.00

1.0

16.00

24.00

26.00

38.00

2.0

24.00

36.00

40.00

54.00

3.0

32.00

48.00

54.00

70.00

4.0

38.00

58.00

66.00

84.00

5.0

44.00

68.00

78.00

98.00

6.0

48.00

76.00

88.00

110.00

7.0

52.00

84.00

98.00

122.00

8.0

56.00

92.00

108.00

134.00

9.0

60.00

100.00

118.00

146.00

10.0

64.00

108.00

128.00

158.00

Other Services :

  • Type of Product or Services
  • Domestic Express Package (DEP)
  • Domestic Parcel Express (DPX)
  • Package Document Express (PDX)
  • Package Parcel Express (PPX)
  • Air freight
  • Cards & Bulk Distribution
  • Local Delivery
  • Mailroom Services
  • Spick/Opco
  • Same-day Delivery
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

serius lah abx punya service mcm ni..banyak baca kome..dah lah barang dari china pula..tiba abx yg ambik..adoii..jem lah mcm ni..patut lah barang dah sampai bentong tp tak gerak-2..knpe abx yg ambik..sebelum ni beli okay je..tp kali ni abx yg ambik..adoii..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

asal aku call, kau tak reti nk pickup konon busy sngt tapi barang satu jadah pun tak hntr lagi. kalau aku pergi branch kau nak pickup, jangan tanya la kenapa kena hamun. tutup je branch kau. useless.

by