ABX EXPRESS Lawas

693 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
585766 review images

apa masalah abx nie takde call tapi dalam status kata dah call

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

dah 2minggu brang stuck, bila call kata nnt dia call balik..tp smpai skrg xda apa2...

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

delivery service paling teruk. Parcel JnT yang melambak tu pun masih bole hantar. sudah hari ke-8 barang tak dapat, call sume takdapat. kalau tak boleh hantar bagi tahu, wasap lah.. saya dah report ke shopee untuk banned dari guna service abx express.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Dari awal bulan dah nak masuk bulan baru tak sampai2 lg barang . Lama nya .. tolong lah cepat kan skit

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tutup lagi baik la service sampai Antarabangsa.. Tapi service dekat malaysia out.. Bila Nak call not in service sial

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Pehal stuck lama sgt depart 2-3 Hari xkluar² delivery?????

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Why all your phone no people pick up ???fedup

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very very slow urghh 5 hari status parcel departed tak sampai sampai pun!! dari kajang ke bangi je pun!! customer service pun hampeh. tak habis2 kata nak arrange delivery this week??Im sorry??THIS WEEK?? Not tomorrow?? or lusa??Too slow! mehh pls avoid this courier!!!

by