ABX EXPRESS Lahad Datu business logo picture

ABX EXPRESS Lahad Datu


Background
Claim business

ABX Express is specialize in domestic last mile delivery, adding value to client's products and services. Next, we also strive for continuous improvement and we value our client's interest by staying neutral and trustable.


Service /Price Details

 

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

 

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

WEIGHT

 

 

 

 

0.5

10.00

16.00

16.00

25.00

1.0

16.00

24.00

26.00

38.00

2.0

24.00

36.00

40.00

54.00

3.0

32.00

48.00

54.00

70.00

4.0

38.00

58.00

66.00

84.00

5.0

44.00

68.00

78.00

98.00

6.0

48.00

76.00

88.00

110.00

7.0

52.00

84.00

98.00

122.00

8.0

56.00

92.00

108.00

134.00

9.0

60.00

100.00

118.00

146.00

10.0

64.00

108.00

128.00

158.00

Other Services :

  • Type of Product or Services
  • Domestic Express Package (DEP)
  • Domestic Parcel Express (DPX)
  • Package Document Express (PDX)
  • Package Parcel Express (PPX)
  • Air freight
  • Cards & Bulk Distribution
  • Local Delivery
  • Mailroom Services
  • Spick/Opco
  • Same-day Delivery
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang dh conplete delivery dlm sistem Tp xsmpai kt tgn sy pun tunggu punya tunggu dari 30 haribulan so hari ni dh mlas tunggu pge la kat sana bagan serai last drop point yg delivery complete tu tapi dh pindah xde pun signboard abx pindah tak inform ka macam mana????? Org Nk pkai brg sy ni dudk peneng dh kena masuk ke daerah Perak Nk pickup sekali ABC punya tempat dh jdi tempat gunting ranbut??apa ni menyusahkan org la

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang dah sampai hub tapi bila delivery mesti unsuccessfully. Tolong la barang nak pakai kot..jgn la dok peram lama2.

by