ABX EXPRESS Labuan

515 Comments

More Info
Reviewer profile
2.4
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

brg sya still xsmpai ... tgk kt shopee dh ada kt lbu , dh brp mnggu ni

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Brg xsmpai nie tp tulis succesfull..cmna service nie

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

mana barang saya abx. tulis dah succesfull delivery tapi barangnya tak ada. teruknya servis abx

by
Reviewer profile
1.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

cepatlah deliver barang sayaaaaaaaaaaaaaaa

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582673 review images

hello..kat track and trace kata brg sy da delivered dr kulai branch tp apesal xde pun bila sy check? call sy pun x, bagitau nak dtg antar brg ke ape ke..cmne korang buat keje ni? ade number fon kan bg apesal x call je customer bila time nak antar?

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Brg yg order kemudian dah sampai. Melalui ABX peram kan opis. Napa teruk sgt servis ABX ni.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

VERY VERY BAD! SHOPEE SHOWS 2 TIMES "WRONG ADDRESS" AND NEVER RECEIVED ANY CALL! BAD ABX!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

CALL TAK BERJAWAB. SERVIS LAMBAT. BARANG DAH SAMPAI SEGAMAT TAPI TAK SAMPAI PADA TANGAN. TAKDA CALL APA APA TIBE BARANG RETURM TO SHIPPER. !

by