ABX EXPRESS Kuching

426 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
581594 review images

Barang bila nak sampai ni....call abx kata salah nombor....call lagi da xde dah perkhidmatan....ape hal servis mcm ni.... call la custemor....ni hold hold hold...xpun route scan....servis slow sangat....

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang sangkut di ABX kch tapi tidak jalan2 dari 30.7 tu.

by
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Never picked up calls! Been trying for few days.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

CAN U PLEASE PICK UP PHONE??CALL FROM 9AM TO 12PM STILL NO ONE PICK UP!!! THANKS!!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

courier paling lembab atas muka bumi , penghantaran lambat , barang dah seminggu duk kt office kau tu , menyampah dgn courier mcm ni puihh , bad company

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
581561 review images

Macam bodoh yaa abx nie. Dah 2 3 kali ulang g tmpat dorang tutup jee. Out for delivry . Tpi tak smpai ii tulis dlam sistem orng takde kat rumah. Kepala atok kau. Ada je kat rumah . Bodoh nau spa yg keja abx ni tak buat kje ke apa!

by
Reviewer profile
2.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Courierrr paling teruk !! Tah apa apa peram buat ikan pekasam kot!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
581548 review images

Can you please check the status of CNMYA0005608908, why the shipping information haven't update? When will receive my parcel?

by