<

ABX Express KUALA TERENGGANU

106 Comments

Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Mohon hantar barang saya Shx94043456bmy.

Dah dua hari kata out of delivery, lepas tu cakap ON HOLD sebab missed delivery due to no courier!! Mohon percepatkan!

by
Reviewer profile
2.2
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Saya cadangkan abx jerteh ditutup sebab perkhidmatan sanga2 teruk.. Barang yang sy beli ada je kat ofis abx.. Pihak abx xhantar pun kat alamat sy, call or wassap saya pun tak tp update dlm sistem dh delivered 8.7.19 pukul 14:04.. Sy xtahu nak kata apa services abx jerteh.. Sy bayar harga pos utk hantar sampai ke alamat yg diberi tapi sebaliknya sy sendiri kena pergi pick up.. Buat apa sy bayar service pihak abx?! Hampeh punya service..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very2 BAD Service

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

SHX74558372BMY TOLONG HANTAR BARANG SAYA..DH SEBULAN LEBIH TAK DAPAT2..KONON NAK BUAT BAJU RAYA TAPI HAMPEHHH..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Ape masalah abx courier ni...kmi shopping online kot...postage kami bayr...ape kejadah kena collect dkt abx...mkn gaji buta ke..hntr lah brng aku wehhh...ada ke patot kol suh g amik dkt opis..dah lah bad attitude y kol tu...seller semua xyh lah pkai service courier ni...very bad service.binaweiiii lah oiii...

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Servis paling teruk..penipu..Bodoh bangang!! Konsep beli brg online adalah memudahkn pelanggan dr keluar shopping..Barang kita sampai, kita dpt mesej..kena gi collect kat tempat dia...Baik aku keluar gi shopping..! Big liar..kata da cal tp x angkat sbb tu brg x leh dihtr ke alamat dan perlu diambil sendiri..sedgkan kita byr servis delivery...wahai peniaga2 online..elaklah guna servis ni...!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Bad courier service.

Should be banned from doing business in Malaysia.

Menyusahkan orang.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

courier paling teruk kat malaysia. Out on courier delivery, Waiting for collection at ABX office, Out on courier delivery, Waiting for collection at ABX office... dah berapa hari update mcm tu..sampai kiamat mungkin. dah sanggup terima barang tak nak hantar pulak.. ni memang last aku guna ABX CELAKA ni. boikot

by