ABX Express KOTA BHARU

Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

servis yg sangat2 teruk...brg lmbat sampai. call xde

berangkat.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Slow nak mampusss abx service ni . Order brg ari yang sama , cpt j&t lagi pade abx ni

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

sangat sangat teruk... call tak nak angkat... kl office dan sp office, dua dua teruk... email pun tak leh nak send... spam... tapi semua website letak email, tapi tak boleh send... masa hantar barang, tengok tempat kawasan kilang just ingat takde rumah, sebenar ade rumah sebab kampung ade dua atau tiga rumah saja... tapi tak tau rumah dekat mana tak call, tapi cakap ade call... terus ambek barang balik office dan hold shipment... please respect and call... jangan terus hold shipment dan tak angkat call... email jugak sila buka spam...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Owh rupanye dh bnyk kes ye.. Dlm Bulan ni saja 2 kali barang saya dihantar ke perak.. Kenapa erk?

by
Reviewer profile
1.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

SAYA CALL TAK ANGKAT..LEBIH DARI 10 KALI CALL TAPI TAK PICK UP..PIHAK ABX ADA TINGGALKAN NOTA UNTUK CALL OFFICE. PLEASE CALL ME BACK !! BARANG DEKAT 2 MINGGU DA KOT .. MY NUM 01111970686 .TQ

by
Reviewer profile
1.4
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Agak2 tumbuh kulat baru nk delivery ke oiii.dah sebulan lebih nih ko peram barang aku

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

bangang punya keje..tutup jela company cmni dh baghal sgt wat keje

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

brp hari nk peram brg org...call xangkt....

by