ABX Express KLUANG (XLG)

643 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
595846 review images

saya tak dapat meneriak barang 1 apa pon . tolong kurier yang hantar tu pulangkan balik barang saya . saya bayar barang tu pakai hasil titik peluh saya .

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
595835 review images

Wujud ka abx tg Malim ni? Call byk kali x dpt". Barang saya dah deliver dekat sistem 13hb tpi barang xda? Mcm mna buat kerja ni, ni dah 16hb call xdpt" allahuakbar tlong laa jgn buat mcm ni, brg buka murah

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

tolong bang, barang penting tpi masih kt station dari 5/5/2022. tolong bang send, dh bayaq pa semua

tolong bang, barang penting tpi masih kt station dari 5/5/2022. tolong bang send, dh bayaq pa semua

SHP40198767EMY terima kasih

by
Reviewer profile
3.3
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

tolong bang, barang penting tpi masih kt station dari 5/5/2022. tolong bang send, dh bayaq pa semua

MY2205121463613 terima kasih

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Parcel has been delivery....sampai kemana pun tak tau la...punya teruk servis ni..dah la tunggu dari China punya lama...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
595693 review images

Abx jhb tolong sgt shipout brg sy..dari 6hb xkeluar2..arini dah 10hb..13 hb sy nak guna..tolong sgt2...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
595682 review images

Where is my parcel . why it say unsuccessful??!! Please send it to the address that I have given, and please contact me on WhatsApp when u want to send it please! You guys should just put it anywhere if u guys have sent it when there is no people in the house, thats why you guys should contact mw first when u want to deliver it . pleasee do contact me . I want my parcel

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
595643 review images

Operator yg bekerja bole tak bagi kerjasama dalam jalan tanggungjawab barang sy dkt list Shopee dh dihantar Tpi brg tk smpai lagi ke rumah dh dua kli kne dgn abx ni ni kli kedua tlong sgt permudahkan urusan org lain niscaya urusan awk smua juga dimudahkan no tracking SHP10181585EMY mohon hantar brg dgn segera sbb nak pkai untuk majlis

by