ABX Express KEMAMAN

701 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
585820 review images

Memang suka eh peram barang lelama tak hantar? I tunggu lama dah tau. Tolong jangan bebal please. Pikir duit masuk tu berkat ke barang tak hantar kat customer. Jangan jadi bodo tak reti buat keje tu tutup je senang. :)

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
585819 review images

Kenapa lama sangat kena delivery..3 hari sudah smpai d kk branch..tapi tidak lagi sampai-sampai sini rumah

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Abx ne kurang ajar betul..bagus tutup la..byk kasi susah orang..barang belum terima..dalam shoppe barang sudah deliver. Ingat saya tidak halalkan..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Knp X blh call number nie.. tracking tunjuk barang dah delivered.tapi belum dapat

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

kenapa susah sangat nak angkat call ye? JANGAN BUAT NAYA KAT CUSTOMER BOLEH TAK? Jangan sampai aku buat report polis kata parcel aku kena curi ye!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Aku tunggu kat pejabat, sampai ke sudah tak dapat call nak deliver. alih-alih dia boleh cakap consignee not in, abah kau!!! Bila call hotline Kajang, satu pun tak berangkat, staff mati kena Covid ke apa???

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
585766 review images

apa masalah abx nie takde call tapi dalam status kata dah call

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

dah 2minggu brang stuck, bila call kata nnt dia call balik..tp smpai skrg xda apa2...

by