ABX Express KEMAMAN

625 Comments

More Info
Reviewer profile
0.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

MY209334452181P ni barang lama.... Aritu tracking code ilang sbab enset ilang... Pernah pergi abx kota Bharu dia ckap x bolih ambik sbab xde tracking code.. Skang ni macam mana yer.. Sbab item not found bila masukkan tracking code

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Camna nk retrive barang kalau barang dah lama tp xambik?? Aritu enset ilang pastu nombor tracking pon xde... Barang ada kat abx kota Bharu pastu sy pergi sana ckap tracking code ilang tp barang ade sini.. Pastu dia ckap x bolih ambik nk kena ada tracking code jugak... Camne eh

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584335 review images

delivery succes tp brg tak sampai dekat rumah mcm mna buat kerja ni ? call pun takde , parahhhhh service mcm ni

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Services too slow, document masuk Alor Setar, 22/01/21 jam 10:48, berapa hari nak sampai Jitra.....Dok salahkan RUNNER pulak, arrangement macammna....???

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

MY212453572559G bila nak htr nie? Barang dah sampai Malaysia masuk seminggu lebih. Col tidak htr pun tidak. Tau owner xdapat dihubungi. DHL dan J & T senang keep htr. Lokasi tepi jalan Utama saja.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

abx ni patut tutup terus xpyh menyusahkan org..nk smpn berapa lama dlm gudang tu,,smpn smpi reput ka..benda dh ada hntaq la..dkt smngu dh ni..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Nak call pon tak dapat ?

by
Reviewer profile
1.8
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584304 review images

mcm mne nk contact ofis abx ni erk..dah 2 minggu xde nampak bayang2 langsung..katenya salah alamat mslhnya knpe x call tnye alamat betul ke ape..kidmat j&t ke gdex ke ok je xde mslhpon bab alamat ,asal tibe firstparcel dr abx jadi cmni??

by