ABX Express KANGAR (XKG)

Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

what a rubbish courier service.my item you still need to keep until what time?

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Bila nk hntar brang...dh lama sngat nie...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

saya nak tye itu hri saya tertekan terima tapi barang saya belom sampai.umh jadi barang tu ade lgi ke tk nk tye

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

berapa lama lagi nk htr brg.dok simpan kt stor seremban tu lama buat apa.dh smpi tu htr la.apa lembab sgt prkhdmtan abx ( anak babi x ).agak berapa lma lg nk simpan mkn gaji buta n duit haram jela keje xiklas..bangsat punya syrikat.patut la bnyk dpt komplen service mcm sial

by
Reviewer profile
1.5
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

This is my tracking number 8333874990!! Have been stayed at route scan over a week for the second time .. please deliver to my house quickly.. ive been waiting for my parcel since second week of ramadhan

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang tidak terima

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

CALL BANYAK KALI PUN THE SERVICE KATANYA ALWAYS BUSY!!!!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

abx ni dh msok 2 kli brg aq xsampai xupdate apa2 call xangkat sdr2 cek dkt shoppie brg dh return..skrg yg ke3 cek dlm ggle open smpai snyap ttop 2kli pergi org ltk notis dkt pintu gril tu cuti ke apa ni company babi pukimak ape hah.mmg aq xpilih pon abx anjing ni.tp sbb bli brg oversea je anjing ni pick up brg.#nasib malang klo brg kt company celake ni kutip.abx kuantan mcm sial

by