<

ABX Express JOHOR BAHRU (JHB)

93 Reviews

Profile
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa brg saya belum smpi ni..status tulis consign..maknanya dah serah..dah serah ke belum ni..lain kali kena tulis nama siapa yg terima brg tu dlm status..pihak pengurusan tolong ambik tindakan segera..brg saya dimana?dah serah ke belum?@masih lagi dlm lori @pun dah hilang,tertinggal dimana...org yg bawa lori hntr tu harap bertanggungjawab & buat kerja dgn teliti..brg urgent nak guna..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa brg tak sampai2 lagi ni..status tulis dah congsign maknanya dah serah..tapi brg belum lagi terima..sepatutnya dlm status tu kena tulis nama penerima..senang saya nak semak brg tu serah pd siapa...harap pihak atas semak..dimana brg yg belum sampi..dah serah @ masih atas lori @ dah hilang..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

"delivered to consignee" . mcmna tu? brg tak terima lagi tp check status delivered. please hntar barang mcmna ada kat alamat tu bkn kat org bkn2!!!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

mmg korng smua pkai fon x pndai nk pickup ya..brng cstmr sy x smp2..jnis peram brng knapa..sedngkn umh dia ngn ofice abx dlm 10 mnt ja pn..x blh nk htr ke..kami byr cas..tp sistm lembek..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barua barang kena hold pasai pa...dh la call x reti angkat...jd kerja nk p office ampa plak..mcm la aq tau kat mana office ampa

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tiba2 tgk status waiting for collection at ABX office. Dahla tak tau office ABX kat mana.worst courier service ever. Dah tak kan beli dengan seller yg guna service ABX ni , serik.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Mana barang aku lembab nak mampus hantar, call tk reti nak angkat. Cm mana korang kerja ni!? Barang nak pakai urgent. Jilake

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Check tracking tiba2 tulis unsuccessfull delivery.. ‘waiting for 15 minutes’.. kepala hotak die! Cl tak, mcj x!! Ko ingat aq ahli nujum ke nak agak ko hntr brg bila??!! Pas u x reti2 nak hntr balik.. cl x angkat.. da smnggu delay cl balik baru terhegeh2 nk hntr brg!!! Sah la nk pakai urgent!! Lepas nie kena tnye seller.. klu pos pakai ABX TAHI nie lagi.. sorry!! Mmg xkan order!! Thank you! Next!

by