ABX Express BENTONG

506 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582357 review images

Dalam shopee tulis Successfully delivered..tapj barang saya tak terima..pihak abx pun tak ad col saya...apa cerita ni..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang lembab nak mampos menunggu dekat sebulan . padahal dekat je . buat kerja ke tak ni

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

service mcm hampeeehhh.... dh lebih 3 kali kena... tpi kali ni paling lewat... Brg htr dari KL 10hb, 11hb dah sampi Ktn.. tapi hari ni dah 21hb masih tak deliver lagi. Padahal lokasi penerima cuma 10km dari warehouse... mmg service kokap

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

servis ntah apa2..dlm sistem tlis deliver tp brg x dpt.. bole pulak sruh pergi pick sendri..apa guna byar shipping klau kena pick up sndri

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582339 review images

Barang sampai di ABX Sungai Petani 17/9,,skunk dah 20/9 barang xsampai2 jugak...Dalam sistem update OUT FOR DELIVERY dari 17hb lgi..Tepon pon x di angkatnya...TOLONG jgn HOLD barang CUSTOMER!!Barang oder dari shopee..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582338 review images

Shopee message ABX hold barang saya. Call ABX 2 hari berturut tak angkat.. kenapa dari 15hb sampai hari ni 20hb ABX hold barang saya? Ni number tracking SHX42603124CMY

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

barang sampai lama dah kat abx 15/9 tp smpai lani awat tak mai hantar lagi, bole hantar cepat dakk, lama dah tunggu duk route scan tak habis2, hantar cepat pliss, tak pernah lg tunggu lama mcm ni pakai courier lain

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582316 review images

Brg sy dr ipoh nk ke sitiawan dr 10/9 pos hingga kini blom dpt lg, 15hb cek dh ada sitiawan, harini 17/9 cek tracking knpe boleh smpai subang pula, biar btol courier abx ni

by