ABX Express BATU PAHAT (BPT)

665 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang x sampai kt tngan lgi tpi kenapa kata dh dihntar.. Klw xjumpe rumoh blh je col kan,dh ad no tpon kt c2..tlg hntr brg org ye..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584878 review images

Kenapa brg saya xsampai,..sy xterima brg lagi....knpa status dah successfully delivery

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584866 review images

Kenape barang tak dpat tapi dah successfully delivery. Mne barang sy ? Dah sebulan barang sy ni.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tolong cheak sudah sampai ke tidak

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Services sangat teruk.. barang tak terima tapi dalam status telah diterima bila call tak angkat.. mana pergi barang saya.. sangat x puas hati.. mari ramai boikot perkhidmatan abx segamat ini.. dan kepada penjual yg guna shopee ke.. lazada dan sebagainya jangan guna services abx segamat ni barang cust. Tidak akan sampai kepada mereka.. boleh tak klu sy tuduh pekerja abx yang ambik.. jadi klu x nak kena boikot.. plz la.. buat kerja dengan jujur. Klu x dpt hantar bagi tahu.. pelanggan akan fhm jangan la.. tiba dh tgk status dh terima tapi tak ada.. sakit hati.. kita penat penat tunggu tiba barang tak dapat..adoi.. sakit hati..

by
Reviewer profile
4.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Fast delivery and ABX provides the best service

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

were my parcel...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Brg under mohd johari bin ajaid lama sangkut daa

by