ABX Express BATU PAHAT (BPT)

571 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Scam barang orang Abx Express ni .. nanti barang² korang tetiba ghaib !!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang belum terima lagi tapi kt tracking dah success delivery ?!! WHATT ??? abx hantar barang aku dekat rumah dia ke ? Hmm..siapa nak sedekah barang boleh guna servis abx ya !

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Knpa alamat saya slh? Xlogik lngsung

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenpa alamat salah? Saya sllu jer bli brng ok jer smpai...Tpi nii dh la lambat

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Nak simpan barang kami buat perkasam kaa..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
583405 review images

Hello... Tengok kat ABX trace and track.... Dia kata out on Delivery tapi Tak ada sampai pun... Tengok kat shopee kata delivery attempt failed... Kena hold kat ABX..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

hello... abx mana barang saya.. kata dah successful delivery.. di bulan ke d hantar..tidur la

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

ni la courier paling babi di dunia.. jgn lah guna barang da sampai..kalau rider call xdpt dia xanta.. woi bodoh. pakai la waze or maps.. sampai lah depan rumah.. bgi warga emas jadi rider ni la jadinya

by