ABX Express BATU PAHAT (BPT)

492 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

barang sampai lama dah kat abx 15/9 tp smpai lani awat tak mai hantar lagi, bole hantar cepat dakk, lama dah tunggu duk route scan tak habis2, hantar cepat pliss, tak pernah lg tunggu lama mcm ni pakai courier lain

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582316 review images

Brg sy dr ipoh nk ke sitiawan dr 10/9 pos hingga kini blom dpt lg, 15hb cek dh ada sitiawan, harini 17/9 cek tracking knpe boleh smpai subang pula, biar btol courier abx ni

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Td g abx muar, die Kate brg aku da takde..sungguh indah jwpn kau abx..brg smpi abx muar, 1sept..harini 17sept aku g, die Kate xde..teruk btol servis abx ni..aku bg tempoh smpi sbtu ni, die x cari brg aku smpi jumpe mmg kena..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang saya tak dapat tp status delivery..ape crite

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Nrg sampai kuching dah seminggu.....update pun x..kol pun x jwp..bila dia nk htr pun x tau....sikit x leh pakai

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang customer korang peram buat ap , tahu keje ke tak tahu ke , kepala budak betul korang ni

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Brg x smpi2...12 sept ktnya consignee attempt failed at 10.49 am...pdhal saya ada je di rumah...smpi hr ni 15 sept brg x smpi2..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

OFFICE PUNYA PHONE NUMBER TAK DAPAT CALL, NAK COMPLAIM PUN TAK DAPAT . JANGAN GUNA COURIER SERVICE LAGI TERUK BETUL

by