ABX Express BATU PAHAT (BPT) business logo picture

ABX Express BATU PAHAT (BPT)


Background
Claim business

ABX Express BATU PAHAT (BPT) is courier service that operated in Malaysia for 35 years old, if you have any enquiry regarding their service please contact them directly at +607-4387866


Service /Price Details

 

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

 

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

WEIGHT

 

 

 

 

0.5

10.00

16.00

16.00

25.00

1.0

16.00

24.00

26.00

38.00

2.0

24.00

36.00

40.00

54.00

3.0

32.00

48.00

54.00

70.00

4.0

38.00

58.00

66.00

84.00

5.0

44.00

68.00

78.00

98.00

6.0

48.00

76.00

88.00

110.00

7.0

52.00

84.00

98.00

122.00

8.0

56.00

92.00

108.00

134.00

9.0

60.00

100.00

118.00

146.00

10.0

64.00

108.00

128.00

158.00

Other Services :

  • Type of Product or Services
  • Domestic Express Package (DEP)
  • Domestic Parcel Express (DPX)
  • Package Document Express (PDX)
  • Package Parcel Express (PPX)
  • Air freight
  • Cards & Bulk Distribution
  • Local Delivery
  • Mailroom Services
  • Spick/Opco
  • Same-day Delivery
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

seriouss talk . , ak tk suka la abx ni , ak beli baju dari overseas tapi tk sampai2 ,dlm notice tulis dah delivered dua tiga hari lepas tapi sampai sekarang takde habuknya , asal nk mnyusahkan org mcm ni . Ak buat shopee guarantee pon tkde function jgk , mintak pulangkan duit tapi seller plk macam tu padahal jual banyak baju boleh la untung tpi baju dgn harga ciput mcm tu pon tk reti nk bayar balik . Ni semua salah abx .....eee geram laaaaaa

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

serius lah abx punya service mcm ni..banyak baca kome..dah lah barang dari china pula..tiba abx yg ambik..adoii..jem lah mcm ni..patut lah barang dah sampai bentong tp tak gerak-2..knpe abx yg ambik..sebelum ni beli okay je..tp kali ni abx yg ambik..adoii..

by