<

ABX Express BAGAN SERAI (BSR)

77 Reviews

Profile
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Abx ni memang mengarut,

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

mmg lembab abx ni, tutup je lah.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Lembab nk mampus buat kja berapa lama lagi aq kena tunggu barang nk sampai buat kja elok2 la bayar kot bkn free makan duit haram kja tak buat

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

REF NO 131491222074 PACEL TOLD TODAY BUT NO PICK PHONE JUST WANT FIND OUT WHAT THE LATEST STORY TO SENT OVER TOLD ME IS TODAY 4 SEPT 2019 . NO REPLY PLS TAKE ACTION REPLY PLS .

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

service sangat teruk dan lambat

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang sy dh brpe hari dok kt bntong telefon xangkat napenye

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Abx ni mmg problem..dah la nak contact bkn main susah! Hampeh!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

abx tebrau 12/10/2018 kol 4.10ptg

sya kol nk tanye status brng..mk aii pompuan yg jwb tu x mesra alam nye.nasihat sya kalau rasa kerja tu x ikhlas xyah lah keja atau x suka jwb kol cari la bidang keja lain.kerja x ikhlas gaji tu jdi x berkat..

by