ABX Express BAGAN SERAI (BSR)

Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tracking 8293060484 barang bila nak hantar? Dah tgu berkulat barang tu baru nak hantar ke??? Xboleh nak call ke kalau masa dtg saya tak ada kt rumah? Ingt hidup ni nak ddk rumah 24jam tgu syarikat courier anta brg je ke???

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Call x jawab2. Barang peram dah seminggu. Apa benda ni?? Paling x, jawab la call. Dah la barang customer. Kalau tahu servis macam ni, Memang x pakai abx. Abx tempat lain ok je. Apa sal sini poor service???

by
Reviewer profile
2.6
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tracking no 6553698970, bila nak dpt barang saya?dah sampai 19hb Jun, belum hantar lagi.

by
Reviewer profile
2.5
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Now then I know, Don't use ABX EXPRESS courier service send to seremban area.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

brg dah out for delivery 2/7 pkul 3ptg

check tracking parcel not found dan no record

nk kena tunggu brpa lama lg ni

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Bila boleh saya terima parcel saya

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

dekat tracking shoppe, item dh delivery, tp barang blm smpai ke tangan, pa citer ?? call xbjawap..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
580599 review images

Berapa lama kena tunggu untuk ambil parcel sya

by