ABX Express ALOR SETAR (AOR)

629 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
592869 review images

Dalam online sistem kata dah delivered pada 22 January 2022 tapi sampai hari ini satu barang pun tak diterima padahal saya berada di rumah selama 24 jam / 7 hari. Sebab apa tak telefon terlebih dahulu kalau ada membuat penghantaran pada hari tersebut? Whatsapp pun tak ada, text SMS pun tak ada, ke mana perginya barang order saya? Apabila saya menelefon semua nombor telefon pejabat ABX Express Kuching kenapa semuanya tak boleh dihubungi? Saya anggap ini sebagai kes Scam. Anda nak saya buat laporan ke Balai Polis ke sebab scam? Nak saya buat laporan ke KPDNNK ke? Nak saya buat viral kat satu Malaysia ke? Kalau tak nak sila bagi kerjasama. Servis anda dibayar bukan untuk diberi duit secara free.

Minta kerjasama anda untuk menyemak Tracking number saya ini : LZXLA0004068933

Sila rujuk kepada file yang disertakan (as attached) di sini.

Sekian terima kasih.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

parcel dah tulis out for delivery tapi tak sampai sampai , lepastu takde info dalam system and sampai sekarang barang still tak sampai

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

hantar barang saya boleh tak

KLANG3052221041

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang dh conplete delivery dlm sistem Tp xsmpai kt tgn sy pun tunggu punya tunggu dari 30 haribulan so hari ni dh mlas tunggu pge la kat sana bagan serai last drop point yg delivery complete tu tapi dh pindah xde pun signboard abx pindah tak inform ka macam mana????? Org Nk pkai brg sy ni dudk peneng dh kena masuk ke daerah Perak Nk pickup sekali ABC punya tempat dh jdi tempat gunting ranbut??apa ni menyusahkan org la

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang dah sampai hub tapi bila delivery mesti unsuccessfully. Tolong la barang nak pakai kot..jgn la dok peram lama2.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

So slow

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Please send my parcel as soon as possible. I need it urgently

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

parcel dari 30hb 12 dah sampai xkm..peram sampai 2hb 1 2022..mintak tolong percepatkan penghantaran

by