<

99 speedmart Sungai Gulang Gulang

40 Reviews

Profile
Reviewer profile
3.8
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

products choices and quality is ok and staff attitude also ok only.Price is cheap.

by
Reviewer profile
3.8
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

The products are cheaper but the quality is low.

by
Reviewer profile
1.0
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

Knp produk bumiputera makin kurang contoh sajimee, mee faezah, power cat. Dan knp produk minyak saji dan susu saji mahal dari yg lain?!!!! Satu lgi cina oku ni mmg perasan lama dah boikot produk melayu ni secara perlahan lahan.

Aduan kedua, knp pekerja 99spemrt tamn gombak permai bnyk melayu dan pelanggannya pun bnyk melayu masih jugal arak?!!!!!! Saya nak pihak 99speedmart berhntikan penjualan arak di area taman gombak permai. Jika tiada sebrg tindakan pihak kami akn adukan ke bhgian kpdnkk dan wakil penguasa tmpat malah sampai ke pihak atasan.sekian terima ksih

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

produk bumiputera banyak yg tk di bawak masuk oleh cina oku ni. contoh sajimee, faezah, powercat. harga whiskas yg paket kecik tuh harga naik 20sen. Sblum gst harga 1.39, slpas gst 1.60 wei cina keduak ni ko suka hati nenek monyang ko jr naikkan harga.

Satu lagi apsal kdai korg bnyk melayu muslim dan pelggan melayu masih jual arak?!!! Saya minta agar berhentikan penjualan arak. Klau tiada apa2 tindakan sebulan dua ni aku report kpdnkk dan pihak berkuasa penduduk setempat.

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

Telor dah berulat pun jual lagi ker..tarikh beli

25-10-2018

Time 9.17 pm..

Sampai umah nk goreng tgk telor busuk dh berulat.. Kalau bukak lg mmg aku dh lempar dh kat muka supervisor kat situ...hanjing betul...

by
Reviewer profile
1.0
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

RUDE STAFF

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

Apa ni jual sos punch harga double. Harga sebelumnya murah ni jadi mahal plak. Harga semasa GST RM3.35 tapi bila dah xde GST harga jadi RM3.95. Gile ke? Ni GST hang sendiri ke apa? Aku report KPDNKK kang.

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

not many products to choose from but the price cheaper and easy to find the store.

by