<

3 Reviews

Profile
Reviewer profile
4.2
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Visionary Creation, IOI City Mall is a licensed Money-changing, Remittance & Wholesale currency (Class A & D)holder approved by Bank Negara.
by
Reviewer profile
4.3
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
sebelum aku nak tukar duit tanya dulu dan buat perbandingan antara currency exchange yang lain. lagipun staff dekat baik dan cakap dengan elok.selepas buat perbandingan aku pilih sini sebab murah dari kedai yang lain,Nak simpulkan la di sini, semua tempat kadar tukaran duit asing tu tak sama. Kalau korang rajin tengok dan survey, sila lah. Tak rugi. Kalau duit memang banyak tu takpelah.
by
Reviewer profile
3.7
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Visionary Creation, IOI City Mall is a money changer, pertukaran wang asing that legal and obtained operating license from BNM
by