UAE Exchange Malaysia, Suria Sabah

6 Reviews

Profile
Reviewer profile
3.6
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
UAE Exchange Malaysia, Suria Sabah offer 2.6% spread in SGD/MYR currency pair as of Dec 2016
by
Reviewer profile
3.2
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Perbezaan bagi UAE Exchange Malaysia, Suria Sabah dalam pertukaran matawang USD kepada Ringgit adalah 4.1% pada December 2016
by
Reviewer profile
3.8
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
UAE Exchange Malaysia, Suria Sabah Branch (818930H) in Sabah is under Bank Negara license to provide Money-changing, Remittance & Wholesale Currency service.
by
Reviewer profile
4.3
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
akhirnya di sini juga aku pilih untuk tukar mata wang sebab bln 1 tahun depan aku pergi ke thai so ak tuka2 cepat utk jimat kan rate. lagipun staff sini so friendly dan murah berbanding dengan kat lain.
by
Reviewer profile
4.3
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
sebelum aku nak tukar duit tanya dulu dan buat perbandingan antara currency exchange yang lain. lagipun staff dekat baik dan cakap dengan elok.selepas buat perbandingan aku pilih sini sebab murah dari kedai yang lain,Nak simpulkan la di sini, semua tempat kadar tukaran duit asing tu tak sama. Kalau korang rajin tengok dan survey, sila lah. Tak rugi. Kalau duit memang banyak tu takpelah.
by
Reviewer profile
3.6
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
UAE Exchange Malaysia, Suria Sabah is a money changer, pertukaran wang asing that legal and obtained operating license from BNM
by